Steve Aoki gaat hard!

steve_aoki

.

De Europese house festivals worden deze zomer opgeschud door een ‘new kid on the scene’, genaamd Steve Aoki. Alhoewel, helemaal nieuw is hij niet aangezien hij al met Lenny Kravitz, Drake en Snoop Dogg heeft samengewerkt, en zijn eigen label Dim Mac Records muziek van oa The Bloody Beetroots en Bloc Party heeft uitgebracht.

Deze zomer heeft Steve Aoki echter zijn eerste eigen single uitgebracht, en dat werd tijd.

.

Hard

Hard is zijn missie, en electro house zijn wapen. De stijl die de Steve Aoki hanteert is erg te vergelijken met die van Boys Noize en The Bloody Beetroots, waarmee hij onder andere Warp heeft gemaakt:

.

.

I’m in the House

Na een reeks samenwerkingen en remixen heeft Steve nu een single uitgebracht samen met Zuper Blahq, de alter-ego van Will.I.Am. I’m in the House beukt wellicht iets minder, maar doet het al erg goed in de clubs én de charts.

.

Zonder er verder teveel woorden aan vuil te willen maken, hieronder nog een paar losse tracks en een liveset als download & stream –> Ga hem checken!

.

Steve Aoki live @ WMC 26-03-2010 (download)

.

.